Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

Πλησιάζει η απογραφή



Απο τις 10 έως τις 24 Μαϊου θα γίνει η Γενικής Απογραφή Πληθυσμού - Κατοικιών. Τα βασικά στοιχεία θα ανακοινωθούν τον Ιούνιο του 2011. Θα γίνει στον τόπο κατοικίας, θα γίνει απογραφή και των αυθαιρέτων. Οι απογραφείς θα χτυπουν το κουδούνι σας. Δεν θα χρειαστεί η επίδειξη κανενός εγγράφου, όπως ταυτότητας ή διαβατηρίου.Η απογραφή θα γίνει...


στον τόπο μόνιμης κατοικίας του, δεν απαιτείται μετακίνηση στον τόπο διατήρησης οικογενειακής μερίδας ή εκλογικών δικαιωμάτων.

Σε περίπτωση απουσίας από το σπίτι ο απογραφέας θα αφήνει στην πόρτα σημείωμα με τον αριθμό του τηλεφώνου του. Αρκεί ένα μέλος της οικογένειας για να δώσει τις πληροφορίες για κάθε σπίτι. Θα απογραφούν χωρίς κανένα έλεγχο νομιμότητας με βάση τις δηλώσεις όσων κατοικούν σε αυτά χωρίς νομικές κυρώσεις ούτε οποιοδήποτε έλεγχο από άλλες υπηρεσίες του Δημοσίου. Θα ζητηθούν στοιχεία όπως ο τύπος και το εμβαδόν της κατοικίας, η χρονιά κατασκευής,η ύδρευση και τη θέρμανση της κατοικίας (τύπος λέβητα), ο αριθμός των αυτοκινήτων κάθε νοικοκυριού ακόμη και οι θέσεις στάθμευσης. Οι μετανάστες θα απογραφούν όπως όλοι και με τη βοήθεια διερμηνέων χωρίς να επιδεικνύουν χαρτιά νόμιμης παραμονής.
nooz.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου